piątek, 8 czerwca 2012

Make-Up Atelier Paris, Marron Naturel

Aż chciałoby się westchnąć, co to Euro z ludźmi robi ;-) Z mojego Mężczyzny na przykład zrobiło oddanego kibica, choć na co dzień nikt by się nie domyślił ;-) Kot jeszcze może liczyć na jakieś względy, ale ja dostałam kompletnego ignora, więc co robić, biorę się za recenzję - na życzenie - paletki Make-Up Atelier Paris, Marron Naturel, szerzej znanej po prostu jako T22.

Make-Up Atelier Paris, T22

Cienie w tej wersji kolorystycznej są matowe, ale dzięki wzbogaceniu ich  formułą kwasów tłuszczowych wydają się być kremowe, nie suche, jak to często przy matach bywa.

W świetle dnia

Z flashem

Każdy wkład jest świetnie napigmentowany, a przez to także niesamowicie wydajny, co widać na zdjęciu palety - używam jej naprawdę często, a ubytek wciąż nieduży. Cienie łatwo się blendują i praktycznie nie osypują. Czytałam opinie, że w stanie idealnym na powiekach utrzymują się także bez bazy, u mnie się to nie sprawdza, bez bazy szybko zbierają się w załamaniu powieki, ale już na bazie są nie do zdarcia. Szczerze polecam, cena 115 złotych nie jest wygórowana, zważywszy na fakt, że otrzymujemy 5 naprawdę świetnej jakości cieni, w idealnym zestawieniu kolorystycznym.

8 komentarzy:

1. Dzieeeekuje:) zdecydowanie musza ja nabyc, cienie sa cudne! Idealne neutralne brazy! A co jesli chodzi o euro to ze mnie tez zrobilo kibica;) wlasnie ogladam mecz popijajac piwko;)

OdpowiedzUsuń
  2. Cieszę się, że Wam sie podobają, bo naprawdę warto je mieć :)

OdpowiedzUsuń
  3. śliczne kolorki , uwielbiam brązy:-)

OdpowiedzUsuń
  4. no wlasnie wiedzialam ze skas je znam a to z Youtube:)
    bardzo mnie zaciekawily kosmetyki tej firmy i zastanawialam sie nad zakupem:)

OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Bardzo polecam, wszystko co od nich mam jest świetne!

Usuń
  5. Mam jedną paletkę cieni tej firmy i jestem bardzo zadowolona. Są świetne :)

OdpowiedzUsuń

Daj znać, co o tym myślisz :-)